MEFKURE Lİ MİNİKLER LEGOLAND VE SEALİFE DA

Anasınıfı öğrencilerimiz ve velilerimiz ile Legoland ,Sealife gezisi düzenledik.Oldukça eğitici ve eğlenceli geçen gezimizde önce "Legoland"da ; yaklaşık 1 milyon lego parçası ile inşa edilmiş;Boğaz Köprüsü,Sultan Ahmet Camii gibi İstanbul ve dünyanın simgesi haline gelmiş ünlü yapıları incelediler, 4D sinama izleyip lego bloklarıyla hayal güçlerini kullanarak yeni yapılar ürettiler. Legoland gezimizin hemen ardından, 83 metre uzunluğunda okyanus tüneli, 270 derecelik panoramik görüntüye sahip okyanus odası, 15000 den fazla deniz canlısı bulunan dev akvaryumu ziyaret ettiler. Öğrencilerimiz hayallerindeki balıkların gerçeğe dönüştüğü oyun alanı, okyanus tünelinde üstlerinden geçen balıklar ve dokunma havuzları sayesinde sualtı dünyasının keyfini çıkardılar.

2 Mart 2020 , Pazartesi