ENERJİ TASARRUFU

Yaşantımızın en önemli unsurlarından biri şüphesiz ki enerjidir. En basit ve yaygın kullanımı ile enerji, iş yapabilme yeteneği olarak tanımlanmaktadır. Yani, iş yapabilmenin temelini "enerji" oluşturmaktadır. Bu nedenle, enerji elde edemeden yaşamsal faaliyetlerimizin hiçbirini gerçekleştiremeyiz. Biz de bu kapsamda çocuklara Enerjinin önemini,Enerji tasarrufunun enerjinin gerektiği kadar israf edilmeden kullanılması, hatta biraz da konforumuzdan ödün vererek tüketilmesini sağlamak olduğundan bahsettik Rehberlik Öğretmenimiz suyun önemine verdiği seminerle ayrıca dikkat çekti çocuklarımızın da bu önemi benimsemeleri için bir resim yarışması düzenledik. Sanat etkinliğimiz ve eğitici kısa filmimiz ile de önemini pekiştirdik.

Haberin Fotoğrafları

14 Ocak 2021 , Perşembe